vilamhout

Ideaal voor deuren

Duurzaam deurhout | Gemakkelijk te bewerken | 4-zijdig foutvrij | Gecertificeerd

Levertijden >

kozijnhout opgestapeld

Deurhout Den Haag

Bent u op zoek naar duurzaam, gecertificeerd en foutvrij deurhout voor uw project in Den Haag of omstreken? Withagen Vilam® levert gevingerlast en gelamineerd Europees Lariks deurhout van de allerhoogste kwaliteit. Het hout is perfect gevormd voor het maken van deuren en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De meest gangbare maten hebben we standaard op voorraad en kunnen we direct aan u leveren. Bestel al het deurhout dat u nodig heeft eenvoudig via onze webshop!

Bekijk al ons deurhout

Gegarandeerde duurzaamheid

Het Vilam® Europees Larikshout wordt gewonnen uit Europese bossen die speciaal ingericht zijn voor productie; het betreft een duurzaam productieproces. Ons hout heeft het hoogste soortelijke gewicht voor naaldhout: 590 kg/m³. Dit maakt het hout extra stabiel en stevig, waardoor het een langere levensduur geniet. De productiebossen bevinden zich dichtbij Nederland, wat resulteert in lage transportkosten en weinig transportuitstoot op de weg naar Den Haag.

pefckomo

Voorbeelden

Gemakkelijk te bewerken

Tijdens de productie van het Vilam® Europees Lariks deurhout wordt ervoor gezorgd dat het hout spintvrij is en dat alle zichtzijdes radiale oppervlaktes zijn. Dit betekent dat er streepvorming ontstaat op alle te bewerken oppervlaktes en dat vlamaftekeningen vermeden worden. Hierdoor is het hout gemakkelijk te bewerken; het deurhout is gemakkelijk te schilderen en het afbrokkelen van de verf door uitdroging wordt voorkomen.

Gecertificeerd deurhout

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom beschikt ons Vilam® deurhout over alle mogelijke duurzaamheidscertificaten. Zo beschikt het hout onder andere over het DUBO-certificaat voor duurzaam bouwen en het PEFC-certificaat voor het aantoonbare duurzame productieproces. Daarnaast zorgt het KOMO-certificaat ervoor dat er aan het Nederlandse bouwbesluit wordt voldaan.

Geoptimaliseerd deurhout

Het Vilam® Europees Lariks deurhout ontleent zijn duurzame en stevige eigenschappen aan het feit dat het tijdens de productie gevingerlast en gelamineerd wordt. Door het vingerlassen van het hout worden alle fouten uit het hout verwijderd, om het vervolgens weer aan elkaar te lijmen; hierdoor kunnen grotere lengtes worden gerealiseerd. Bij het lamineren worden verschillende stukken hout op en aan elkaar gelijmd, waardoor iedere gewenste afmeting te verkrijgen is. Zo kunt u het perfect geoptimaliseerde hout in verschillende afmetingen gebruiken voor uw projecten.